top of page
лс1

Консултация Стайлинг за Бременни

Консултация Стайлинг за Бременни е услуга, която ще ти помогне да избереш удобни, женствени, а защо не и секси облекла през твоята бременност.

 

Спомням си колко трудно беше за мен да избирам дрехи по време и на първата ми бременност. Беше преди 15 години и почи нямаше избор на пазара. Винаги съм се стремяла да изглеждам добре, а когато забременях тялото ми започна да се променя и не знаех как да се обличам така, че да се чувствам отново привлекателна. Беше ми много трудно и подтискащо, че няма дрехи, които да ми стоят добре и най-вече да изглеждам женствена и секси. С втората ми бременност беше различно. Сега на пазара има голям избор от дрехи - за бременни, а и не само. С малко повече въображение, може да постигнем резултати, така че да изглеждаш и да се чувстваш прекрасно през твоята бременност.

При твоята Консултация Стайлинг за Бременни:

  • ще избираме облеклата, които ще са ти нужни по време на бременноста

  • ще те консултирам за материите, с които ще се чувстваш комфортно

  • ще ти помогна в избора на подходящи аксесоари и обувки

  • ако проявяваш интерес, мога да те консултирам относно цветовете, които ти отиват, като ще използвам метода Цветови анализ

Консултация Стайлинг за Бременни включва 4 срещи - в началото на бременноста, на 3, 6 и 8 месец от нея, като продължителността на всяка е 2 часа.

В случай, че се свържеш с мен на по-късен етап от бремеността, ще уточним допълнително кога ще бъдат срещите ни за консултация.

bottom of page