top of page
лс1

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Консултация Стайлинг за Бременни

Консултация Стайлинг за Бременни е услуга, която ще ти помогне да избереш удобни, женствени, а защо не и секси облекла през твоята бременност.

 

Спомням си колко трудно беше за мен да избирам дрехи по време и на първата ми бременност. Беше преди 15 години и почи нямаше избор на пазара. Винаги съм се стремяла да изглеждам добре, а когато забременях тялото ми започна да се променя и не знаех как да се обличам така, че да се чувствам отново привлекателна. Беше ми много трудно и подтискащо, че няма дрехи, които да ми стоят добре и най-вече да изглеждам женствена и секси. С втората ми бременност беше различно. Сега на пазара има голям избор от дрехи - за бременни, а и не само. С малко повече въображение, може да постигнем резултати, така че да изглеждаш и да се чувстваш прекрасно през твоята бременност.

При твоята Консултация Стайлинг за Бременни:

  • ще избираме облеклата, които ще са ти нужни по време на бременноста

  • ще те консултирам за материите, с които ще се чувстваш комфортно

  • ще ти помогна в избора на подходящи аксесоари и обувки

  • ако проявяваш интерес, мога да те консултирам относно цветовете, които ти отиват, като ще използвам метода Цветови анализ

Консултация Стайлинг за Бременни включва 4 срещи - в началото на бременноста, на 3, 6 и 8 месец от нея, като продължителността на всяка е 2 часа.

В случай, че се свържеш с мен на по-късен етап от бремеността, ще уточним допълнително кога ще бъдат срещите ни за консултация.

Цена на услугата Консултация Стайлинг за Бременни може да намериш в секция ЦЕНИ.

bottom of page