top of page
лс1

Личен Стил

за Дамите

Консултация Личен стил на обличане преминава през различни стилове - Естествен, Класически, Романтичен, Драматичен, Ангелски, Игрив, Бохемски. Ще обличаш дрехи, типични за всеки един от стиловете и ще ги съчетаваме със съответните аксесоари, обувки и чанти. Интересни неща ще забележиш - например как твоето поведение ще се мени при всеки един от стиловете. Тези, които не са твоите ще те карат да се движиш и усещаш неествествено, няма да бъдеш ти. Когато намерим твоя Личен стил, тогава нещата си идват на мястото. Отражението в огледалото и целият ти вътрешен свят ще знаят, че това си ти.

Магия е!

Много важна част от Личния стил е да определим пропорциите на тялото ти и съответно кройките, които са за теб. Ако има нужда да се балансира фигурата ти, ще ти покажа как да правиш това - например, ако талията ти е ниско или високо разположена.

Ще обърнем внимание и на прическата, очилата и грима. Те обличат лицето ни, така както дрехите тялото ни и са част от нашия Личен стил.

Консултация Личен стил е с времетраене около 3 часа и е подходяща за всички дами.

Цена на услугата Личен стил може да намериш в секция ЦЕНИ.

Личният стил на обличане заедно с Цветовия анализ постигат завършеност на визията ни, придават ни индивидуалност и увереност, които ни помагат за постигането на мечтите и целите ни.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
bottom of page