top of page
лс1

Личен Стил

за Дамите

Консултация Личен стил на обличане преминава през различни стилове - Естествен, Класически, Романтичен, Драматичен, Ангелски, Игрив, Бохемски. Ще обличаш дрехи, типични за всеки един от стиловете и ще ги съчетаваме със съответните аксесоари, обувки и чанти. Интересни неща ще забележиш - например как твоето поведение ще се мени при всеки един от стиловете. Тези, които не са твоите ще те карат да се движиш и усещаш неествествено, няма да бъдеш ти. Когато намерим твоя Личен стил, тогава нещата си идват на мястото. Отражението в огледалото и целият ти вътрешен свят ще знаят, че това си ти.

Магия е!

Много важна част от Личния стил е да определим пропорциите на тялото ти и съответно кройките, които са за теб. Ако има нужда да се балансира фигурата ти, ще ти покажа как да правиш това - например, ако талията ти е ниско или високо разположена.

Ще обърнем внимание и на прическата, очилата и грима. Те обличат лицето ни, така както дрехите тялото ни и са част от нашия Личен стил.

Консултация Личен стил е с времетраене около 3 часа и е подходяща за всички дами.

Личният стил на обличане заедно с Цветовия анализ постигат завършеност на визията ни, придават ни индивидуалност и увереност, които ни помагат за постигането на мечтите и целите ни.

bottom of page